suck*

Usch, idag mår jag verkligen inte bättre...

Någon som har några bra tips på å bli kvitt min förkylning?!

Kommentarer
Postat av: Ninnie

Det enda som verkligen hjälper är VILA! Massor med vila... Känner att jag börjar bli förkyld igen jag med, inte bra. Ta det lugnt så du blir frisk snabbt!
~kram~

Postat av: Tommy

Japp jag håller med!! Sov som fan!:P Det är inte så kul att ligga och sova hela dagarna, men hur kul är det att gå runt och vara sjuk många dagar längre? Lika bra att ta en reäl vilodag eller två utan att gå ut genom dörren, inte sitta så mycket upprätt! Rest in Peace!;) Annars så kan du bombardera dig med c-vitamin, vitlök, KanYan (eller hur det stavas), Erchinagard (hur det nu också stavas). Men en sak som hjälper väldigt är "lycka":) Kolla på roliga filmer och mys lite med "killen";) Det frigör massa bra ämnen i kroppen! Endorfiner eller vad det heter! Lycka till!! KRAAAM!

2007-11-08 @ 10:48:04
URL: http://lauden.blogg.se
Postat av: Linda

Suck :(

Jag fetstilar Tommys rek. med Vitlök.. Och drick mycket så skiten rensas ut... Mmm.. Och vila såklart. Och en må-brafilm är ju aldrig fel när man känner sig mindre pigg.. Ja, det där blev ju en total repetition av vad Tommy skrev! :)

Krya på dig vännen!
Kram

2007-11-08 @ 22:29:30
Postat av: Emmy

Gumsan!! Hoppas att du mår bättre idag! Jisses vilken bra blogg du har!! Första gången jag läste den idag...men absolut inte sista!!! Det där om rödeby var fantastiskt strålande berörande...kan bara säga wow!!

Saknar dig stumpis!!
Puss, puss

2007-11-09 @ 17:24:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback