missförstånd

Det är så himla lätt att missförstånden uppstår... *suck*

Dagen har gått bra. Skönt.

Pratat lite i telefon. Skönt.

Till helgen blir det iaf Spekeröd på söndag verkar det som! Linda å Peter (kryssningskompanjonerna :P) var på då me, å eftersom man inte är miljonär så får man försöka hitta lite samåkningsfolk på vägen. *haha* Kanske att Anna tom var sugen på å följa! *saknar* Å såklart Fredrik. Min älskling. Lycka är att få sista dansen med dig (plus alla andra me..)

Desperata hemmafruar på tv - sååå bra.

Ibland undrar jag varför jag blir så missförstådd?! Vis - vem - jag? Alldeles för sällan...

måndag utan ångest!

Hej hej hallå!

Så har en måndag gått förbi utan någon måndagsångest (ingen större iaf)! Skönt! :P Pratat med massa folk på msn idag, riktigt skoj å uppdatera sig lite. ;) Jag har vart i skolan, börjat ny religionskurs - vi får väl se hur det går.. *hmm* Imån ska jag med mamma och min syster på möte, behövligt men känns lite i mig faktiskt. Hoppas att det kommer gå bra, jag gör mitt bästa - det är allt jag kan göra...

Annars så har jag bestämt att jag åker till Karlstad med Fredrik nästa helg! :D Kollar bara (tävlandet får vänta liiite) å stannar båda dagarna. Gud vad kul å träffa er alla tokdansare! *längtar*

I helgen kommer älsklingen! På fredag tom, först var planen söndag men nu vart det fredag, å dit är det bara fyra dagar! :D Jag e så glad så glad.. En vecka med min pojke här hemma, kan knappt bli bättre.

Massa bra dans i helgen å jag vill så gärna åka, jag har dansdamp jue! Måste dansa... Undra om Fredrik e sugen? Å Linda... Om man övertala lite så kanske. Tåls å tänkas på. Wahlströms i Hindås på fredag, Blender antingen i Lönsboda på lördag eller Spekeröd på söndag.. Frågan är ju vart det bästa dansfolket åker, vilken dag. Det är ju en bit till alla ställena men va f*n, det är det ju värt för å få en kanondanskväll! Får kolla med my love. Vart ska jag åka?! Ingenstans kanske? Hemmamys? :P Nja, det finns ju fler dagar till det... haha*

Längtar efter våren, solen å livet med dig*

tänkvärt

"Den bästa vännen är den du kan sitta bredvid utan att behöva säga ett ord och ändå gå därifrån med känslan av att det var det bästa samtalet du någonsin haft..."


krylltott*

krylltott*

För å göra en lång historia kort - jag har blivit kryllig i håret! :P

Jag saknar Fredrik. massor* Men han kommer till helgen! LÄNGTAR!

Tv-kändisar i veckan. Duktig Tilla som gick ner massor å Anki som buggiluggar på Let´s Dance! :P

Har i veckan hunnit med å skriva tenta, åkt på en förkylning, städat mitt rum, kört in i en snödriva, vart på kalas och ute i stan (inte det roligaste jag gjort i mitt liv) samt pratat massor med älsklingen i telefon!

Imån är det måndag. Ny vecka - nytt liv - nya möjligheter?

Kryss om tre veckor! *längtar* Partytrion! *hahaha*

Saknar Anna, Linda å Emelie - mina änglar. Samt en massa dansfolk! (Jag e förebannat danssugen....)

Take care!


längesen...

Äntligen (?) hemma efter en tripp hos Fredrik i norr å dans i Karlstad. Så nu vet ni det..

Ordtom idag. Får återkomma framöver.

Kommit fram till en del saker. Hur mycket mina vänner betyder. Vad man kan sakna sin familj. Att Fredrik får mig att känna massa fina saker och att han är min egen pojke - å jag hans flicka. Att jag inte vill bo var som helst och att jag vill ha ett liv där jag får utvecklas som jag vill. Vissa människor sprider negativ energi och förstör och en del förstår att det där lilla kan göra mig jätteglad.

Ha en bra dag hörrni.