uppdate.

  • SM var så bra det var. Mycket jobb, men riktigt kul. =)
  • Dansandet går kalas, socialt. (å det är där jag vill ha det nu.) Framöver blir det nog Alingsås i helgen. Annars inget direkt planerat.
  • Helgen spenderades hemma i Kna och det bjöds på en superhelg med nära och kära. Mors dag å mys hos mormor (som precis fått besked om bröstcancer - mindre kul). Utgång i lördags en sväng - trevligt då många vänner var ute! Riktigt kul å se er alla.
  • Peter har vart hos mig hela helgen. Inatt sov jag ensam. Första gången på länge. Inte alls kul. Vi klarar oss nästan inte utan varandra - vilket gör att vi börjar prata om framtiden. Ohc den ser ljus ut. *lycklig*
  • Idag åt jag 10 chokladmuffins och fick väldigt ont i magen.... =/


    image32

SM

....nu åker vi!! =)

Jag min älskling, Plupp å Fredrik mot en superhelg!

*lycka*

kärlek - en vacker ordlek

när natten och ensamheten kryper tätt inpå
blundar jag och ser dina himmelsblå
ord som flyger genom huvudet
lycka . längtan . tokrätt
saknaden av värmen från dig
får mig att inse - du har förtrollat mig
Kärlek
en vacker ordlek

det är inte enkelt att förklara allting
men jag känner mig halv utan dig älskling
jag lägger mitt hjärta försiktigt i dina händer
och hoppas att det aldrig återvänder

image31

-en helg i väst-

Så var ännu en helg förbi. Å undan gick det.
Har haft jättetrevligt! Verkligen.
image26
I fredags åkte jag å Bästo Emelie mot Västkusten å Falkenberg. Där hämta vi upp Peter å styrde hans vita bil mot Gbg och Liseberg. Lagom till sju (med en upphämtad Sockerbit - Anna) kunde vi skaka rumpor å svänga kroppar till Wahlströms. Dansen var trevlig å många söta små folk. Vi lyckades få i oss en å annan cider både före, under å efter dans. Trevligt! (...att äntligen få känna smaken å värmen sprida sig i kroppen efter fem veckors nykterhetstid!) Ungefär när vi alla mysisar börjat gnugga oss i ögonen å klunkat ner det sista i våra glas bestämde vi oss för fortsatt umgänge till Eurovision dagen därpå och därför åkte sällskapet hem å somnade i Falkenberg.
image23
Lördagen vaknade jag precis där jag ville. I armarna på min Peter - lyckligast i världen. En snabbis till Ica å frukost till oss (inte Ems då men hon e så duktig så!). Eftersom morgonmyset fick timmarna att springa iväg hade vi ett litet möte om dagen och bestämde oss att ändå åka en sväng till Liseberg för att åka karusell! Så - sagt å gjort. Effektiva timmar på nöjesfältet å Peter Fredrik å Ems var som barn på julafton. Jag hade iofs väldigt trevligt jag oxå, men jag blev blötast i Flumeriden. Samt att jag idag har träningsvärk i mina båda armar efter min kramphållning i diverse karuseller. Men vad gör man inte för sina favoriter?
image24
Tråkigt nog blev det ingen inflyttningsfest. Hoppas dom hade riktigt trevligt ändå. Vi valde helt enkelt att vara tråkiga, nyktra, hemma med hundarna, tittandes på schlager. Men är man kär så är man - å då blir det ganska bra ändå.
image29
Anna å Jonas kom å där satt jag alltså. Med två änglar (deras pojkar)  å min älskling i soffan å tittade på tv å åt god mat. Svårt å vara bitter på livet då ska jag lova. Efter några tupplurar hit å dit, diskussion om Eurovision å fulla magar åkte Anna å Jonas hem å vi andra kröp till kojs. Några blå ögonblick senare somnade jag som en prinsessa och vaknade precis likadant. Inte ens en mardröm drömde jag.
image25
Morgonmys en söndag, frukost å snabbpackning hanns med idag. Körde en genväg (läs omväg) på 20 mil över Gbg å lämnade Fredrik innan Ems å jag for hem till Kna. Tog en film med bror å Ems, bara varit hemma och tagit det lugnt ikväll. Skönt men tomt. Det är ju någon som fattas.
image27
Nu ska jag somna å njuta av en underbar helg.
Så här vill jag alltid ha det. Jag å mina favoriter.
image30
På onsdag åker vi mot SM.
Jag längtar*
image28

"kärleken är en resa och inte ett mål"


EX(akt.)

Så skönt å känna att jag vann högst vinsten!
Även om det var kul å se Nic igen.
Punkt likxom.

"hela magen är ju som en myrstack"
Peter - min poet.

Nu har det kommit ny rapport på www.danssportidag.se
Kolla in!

baddräkt är riktigt fräckt!

image21

Så var man med en sväng på micteam.se från i lördags! Riktigt skoj! (Tnx igen Emil.)

Shopat med Ems idag. Å jag har köpt en baddräkt. *haha* Men fan vad snyggt den satt, lite ovant men ack så läckert. Annars blev det lite övrigt inhandlat - nödvändigt. Inte! Men gud så skönt.

Längtar efter helg. Fredag. Liseberg. Umgås med bästo å pojken hennes. Träffa Ingo. Anna. Danstokar. Pussas å kramas. Dansa. Leva livet. Njuta.
Å se min Peter i de blåaste ögonen som finns.


Vänner är ta mig fan det bästa som finns.

en månad!

...sådär ja. klockan har passerat tolv å jag har nu varit helt nykter i en månad! *stolt* inte en droppe alkohol har runnit nerför min strupe. nu är frågan om det är dags å sluta med sånt ordentligheteri...

massa dans i helgen. mindre bra i fredags. tävling i lördags - tvåa med emil i a. tack som fan! zlips å underbart bra i söndags. vilken bra musik. tommys å min mysfox var inte helt fel. å varje dans med min peter är den bästaste.

skönt å komma hem till bästo idag. som är så duktig. stolt över dig.

hemma i någon dag nu. försöka leva upp till mina tankar. men sen är det helg igen å då får jag pussa på dig. å dessutom ska gänget till göteborg. kul!


Åh jag är så lycklig.
Tillsammans med dig.
Peter.
image20

*lycka*

Ibland går det helt enkelt inte att förklara.
Du gör mig lycklig Peter.
Första maj. Du och jag mot världen.