daugava*

  • Idag har jag fikat med Karro och barnen - blivit tillfrågad om å hjälpa henne med bröllopet! *gladast* Självklart ställer en festprisse som jag upp på det! Å hur glad blir man inte av å få det förtroendet, även om jag måste erkänna att jag blev lite smånervös.
  • Jag har spenderat 2½ timme utav min dag i träningslokalen. Ett Corepass å sen en timmes Yoga. Otroligt skönt! Å jag mår så mycker bättre n'r jag åker därifrån.
  • Lars Winnerbäck har släppt sin nya skiva "Daugava" idag. Jag har självklart köpt den och lyssnat hela dagen (låg två timmar i sängen å bara njöt). Jag ger den samma betyg som tidningarna, en fyra - en stark sådan! Ser fram emot (minst) en konsert i höst!
  • Varit fyllechaffis till lillebror och hans två vänner. Glad att jag blivit för vuxen för att gå ut på onsdagar. *haha*
  • Idag fyller Emma år! Grattis!


Jag börjar känna danssuget sprida sig genom kroppen och jag vet inte hur jag ska överleva helgen utan dans. *lite depp* Speciellt då jag vet att jag rent faktiskt skulle kunna dansa på fredag men inte vet om jag har ork eller lust att förflytta mig...


Dans är ta mig f*n det bästa som finns! 

image36

avskrivning

dåtid:

- eftersom jag ändå inte kan ändra på den är det väl lika bra att jag bara låter den vara där den är..?! (passerad - som i mosad eller förbi??)

nu/idagtid:

- träning (bästa medicinen) med syster
- skvallerprat och livsfilosofier med mina vänner Emelie, Anna och Linus *kärlek* (grattis till uppskrivningen Linus!)
- kaffe och sällskap med Lovisa och Emma - skönt att bara vara.
- "fixat" jobb till bror min, så nu ska jag bara hitta ett oxå så kommer vi Asien - snart!

framtid:

- det blir ingen dans i helgen
- det blir inget besök på någon tävling
- det blir jobb hela helgen
- och förhoppningsvis mys med Mia *lycka*


.......å snart kommer biljetterna till Hudikmaran!! *hoppar å studsar*


-panik-

Vart fan ska jag göra av mitt liv?!?!

(Jag saknar mina vänner, deras kramar, deras ärliga ord och deras händer på mina kinder...)

Idag är det inte alls kul å ligga ensam i min säng. Punkt.
"....sånna chanser kommer en gång bara, aldrig att dom kommer två - fan fan fan...."

kapitel efter kapitelkapitel ett.

igår var en trevlig kväll. "trevlig - ett ord man använder när man inte hittar något mer passande ord." varken mer eller mindre lix. vinet gjorde det det ska och jag pratade som vanligt mer än mitt förstånd idag vill inse. tillslut fick jag åka raggarbil hem med mamma (äntligen) och jag minns inte ens att folk hoppat av - tröttheten var total. sängen lockade himmelskt hemma i mitt rum och jag somnade som den prinsessa jag är. igåt var det skönt att vara med människor jag tycker om, och vi hade som sagt trevligt. trevligt.kapitel två.
jag kom aldrig till karlstad å gårdagens danstävling. och som jag har längtat. *tråkigt* men ibland kommer det saker emellan och igår var en sån dag. jag tänkte mycket på er alla och saknade er. (vissa mer än andra)
kapitel tre.

Tankar. Känslor. Tårar. Frågor.
Jag är helt lugn, men ändå vilse i min egen förvirring.
Förstår ingenting. Försöker få perspektiv.
Vad hände nyss?
Jag hänger inte med i livets tvära kast.
Inte denna gången heller.Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta...-kvinnor som tänker för mycket-

Nu har jag då kommit till sista punkten i min fina roman. :( Men sörj inte Fia! Jag har ju redan lyckats slå upp pärmarna på boken jag lånat av min vän Linda (som jag saknar*). Står mycket tänktvärda saker i denna bok och jag tänkte dela med mig av en liten smakbit.

"Om du låter sorgen bli starkare i stället för att ta itu med den kan det leda till hopplöshet, självförakt och handlingsförlamning."

"Om du låter ångesten bli starkare i stället för att ta itu med den kan det leda till ett kroniskt spänt tillstånd som sliter på kroppen och gör det omöjligt för dig att hantera ens lindrigt krävande situationer."


Värt å tänka på?

Jag själv försöker och har framför allt den senaste tiden försökt att tänka efter både en och två gånger innan, gjort saker jag själv mår bra av vilket har reulterat i att jag varit/är lycklig. (I det stora hela) Först då har jag också kunnat sett till att mina nära och kära också kunnat bli lyckliga tillsammans med mig.

Problemen försvinner oftast inte av att man blundar för dom. Vilande ligger det där och väntar tills det minst lämpliga tillfället - då kommer problemen över en i större mängd än det egentliga. Även om det är jobbigt och svårt - och tar tid, så är det bäst att försöka reda ut saker som tynger en så snabbt som möjligt.

Ibland får man acceptera att det inte finns någon lösning på problemet, men om jag iaf har försökt och inte hittar någon utväg utan helt enkelt får "gilla läget", då har jag gjort mitt bästa. Insikten av att jag gör så gott jag kan och jag accepterar att jag inte kan ändra någon annan än mig själv, vissa situationer är jag hjälplös i, kan vara skrämmande först - men tillslut öppnas ögonen och ett leende över att få näravara i livets hårda skola infinner sig i våra höstrosiga ansikten...

Lycka Till!
-gör en annan människa glad idag-


kaos i karusellen

Hur kan något så rätt bli så fel?
Hur kan något så fel kännas så rätt?

Ett hårt avslut är bättre än inget avslut alls.
Det som gör ont i dag gör gott i morgon.
Minsann.

Life - once in a lifetime

Det är bra härligt å leva!
Just hemkommen från en natt som bara flög förbi på jobbet. Min bok "Stjärnor utan svindel" är snart utläst och jag fasar för den tomhet jag kommer känna utan Sophie och Kaja. =)

I natt när jag gick in till en herre som ringde efter hjälp fick jag en härlig känsla i kroppen. Så fort han såg mig sken han upp mitt i sin yrvakenhet å sa; "Men se. Är det inte blåbäret idag? Åh, mitt lilla blåbär." Tänk vad härligt det är att sprida värme omkring sig när det kommer tillbaka sådär. (Å den dära blåbärshistorien kan jag berätta en annan gång.)

Jag trodde att jag hittat rätt men förstår nu att allting kan bli bättre...

innerst inne vet man kanske.

Å här sitter jag å inväntar natten med tillhörande jobb. Helgen har varit helt underbar! *lycka* Träningen i S-hamn gick kalas, Ö-viksmaran var riktigt kul med många fina danser å människor. Å fredagens mys i Emes å Fredriks fin fina lägenhet i Sthlm var så där alldeles perfekt (precis som lördagsmorgonens Shrek3 koll i soffan *mys*).

Jag har en vän som skulle handla en gång. Av misstag tog han fel korg på vägen till kassan (denna korg innehöll i stort sett samma saker som hans egen, fast i andra propotioner). Väl framme vid kassan upptäcker han detta, men struntar i vilket å betalar å går nöjd därifrån. Senare på kvällen går han tillbaka för att handla de saker fel korg inte innehöll. Då får jag ett sms där det står; "min korg stod kvar där jag lämnat den så jag tog den och gick hem". =) Just därför tycker jag så mycket om honom.

image34

Kom ihåg att vara rädda om varandra, det gör inte ont att visa för en människa att den betyder mycket (eller lite) .
(Jag hoppas jag visar er vad ni betyder mina vänner.)

Jag funderar över om vissa saker ens är värda att fundera på..?