nattliga funderingar

Oj Oj Oj.. Nu har (är!) jag verkligen (äntligen!) duktig! :P
Skrivit två reflektioner på evangelier och jag funderar på om jag ska orka med ett till så här i nattens timmar. Konstigt, men min pluggentusiasm är alltid som bäst mitt i natten.

Emelie och Josefin ligger och sover och jag är evigt tacksam att lägenheten är disponibel för mig och mina miljoner papper och kursböcker. (love ya babes) Känner att jag måste få lite gjort här nu innan helgen.

För då åker järngänet till Hudik ju! :P Hur kul kommer det inte att bli!? Jag bara toklängtar! Om bara något dygn åker Renaultan mot nordligare breddgrader och kramfaktorn kommer vara skyhög! :P

Imån ska jag dansa runt i kläder hemma för att se vilken outfit fröken ska packa ner. :P Jag måste nog tyvärr (fast det är faktiskt ganska kul) skriva någon religionsuppgift till. Lite diciplin måste jag försöka få på mig... Onsdag alltså. *hmm* Pappa skulle göra bilen körklar (och mamma har städat den idag + att den fått två nya däck!). Ibland är det himla bra med föräldrar... :P

Min förkylning hänger kvar och hostan tar snart knäcken (och inte chokladen) på mig! *småler* Glocalhumor här bakom skärmen. ;) Reseptionisten på RödebyVC idag var nog bitter för att hon inte har tiilräckligt bra betyg för att bli läkare, för trevlig var hon inte. Om jag ber att få träffa en doktor borde det väl inte vara så svårt å förstå!? Men nej då. Äta fischerman å dricka ny hostmedicin i en vecka till. Jag bara blir helt exhalterad! *yippi*

Nehe. Nu vill jag att tiden ska rulla på. Min pojke ska få besök inom en snar framtid å hans säng lockar verkligen. *längtar* Kan ni tänka. Fia har en egen pojke. Vem kunde tro det?!

snorigt värre

varför kan inte livet lämna mig ifred?
*ååååhhhh*

Jag Vill Ha Semester! Så Låt Mig Ha Det Då!!!
(skulle verkligen Gud finnas?!)

Dagen idag fortsatte ungefär i oturens fotspår. *grinar ännu mer*
Kuggade för första gången på en tenta. OK, det är inte hela världen, verkligen inte. Men va FAN?! *river mitt hår* Ge mig ork å tålamod! Vem pratar jag med egentligen?!

Emelie å jag sitter av tid i biblioteket. Skrattar mest.
Mitt snoriga papper kan snart skickas in till nått slags rekord för världens mest snorigaste papper.
Här snackar vi välanvänt och inte minst - återanvänt.

Fortfarande grymt förkyld, hemsk hostar. (ungefär så jag avlider av luftförorening när jag hostar å hostar, fram å tillbaka. mina äckliga invärtes hostklumpar å avgaser...)

Jag hoppas verkligen jag hinner avreagera mig med detta lilla blogginlägg innan datorn dör.  FÖR! Efter gårdagens haveri (och lagning trodde jag) dog den nyss till blåskärm igen! *gaaalen*

Stackars barn ikväll.
Å vinflaskan i herrns kylskåp kommer att behövas!
Härmed säger jag nog upp mitt liv för från och med nu ska jag ägna mig åt sådana där viktiga saker som plugg. Men vem försöker jag lura?!

Å inte blir jag smartare över att filosofera med Eme på Max i 2 timmar! Eller kanske lite.. Men åhh! Jag hatar val å val å val. Om det är såhär ni vanliga människor känner vill jag inte komma ner på jorden!

Låt mig leka Gud å tro på mina egna fantasier om jag nu mår bra av det!!!
Men jag har ju redan börjat förstå att jag inte är mer än mänsklig. *suckar*

Jo, så är det ju.. För att kunna vara riktigt lycklig krävs ett rent helvete innan ögonen öppnas. (Men herregud, jag blundar inte! Jag har SEMESTER!)

En Pojkvän?! Hur gör man?!

Välkommen till verkligheten Fia.

söndagslycka

Söndagseftermiddag- nästan morgon för mig faktiskt.
Känslan av att sitta i änglarnas soffa, i kläder som tillhör någon annan, med håret som en svintotuss (i ett desperat försök till något som ska kallas uppsatt), tankar om att plocka ut linserna som suttit kvar sen igår och ett leende på läpparna, den är riktigt riktigt skön..

Nyss fick jag tårar i ögonen av att veta att jag är någons hjälte. Fia. (med punkt) så stod det. Tänk att det kan värma så mycket. Helt plötsligt fick jag en liten uns av bekräftelse om att jag inte gjort fel längs vägen, även om det ibland blir så mycket. Lina, min lillasyster. Jag älskar dig.

Gårdagen var väldigt trevlig. Alkoholade med favoriterna, inflyttningsfest å Lovisa. Ja, det var trevligt igår. :) Det är svårt att se någon man älskar fälla tårar. Att få en blond kalufs i famnen å höra hur hon snyftar, på sin fest, å att hon vägrar släppa taget om mig. Du är den finaste Sara, min lillasyster. Jag älskar dig.

Livet består av val. Så är det. Ingen kan göra valen åt mig, hjälp på traven ska komma från riktiga vänner, men i slutändan väljer jag själv. Jag är glad att jag lyckats med å hjälpa någon att bli en underbar pojke, även om han väljer sina val själv (oftast), men som han sa; "Så får du knappra lyckopiller idag.." *småler* Det är ju inte ditt fel din buse. Jag har ju oxå valt. :) Fredde, min lillebror. Jag älskar dig.

Det finns så många människor som simmar omkring inom mig. Jag tycker om er så mycket, för att ni är ni. Å jag är den gladaste i världen som har er. Livet förändras, liksom vi. Men idag, söndagen den 15 oktober 2006 är jag glad att jag har er alla. Ni vet vilka ni är, och jag hoppas att jag visar hur mycket just Du betyder. I Min värld är Ni Mina Änglar och Jag lever i Paradiset med Er.

getter

moi

En bild på mig! :D

Ja, vi får väl se.. Hon kanske hinner bli uppäten av en get. (Emelie alltså)
Ja, vem vet?!


*skrattar* Dagens rimkommentar! *high five josse* :Pläkande sår?

min förkylning börjar kanske släppa lite. hostar å snorar fortfarande men jag vill helst inbilla mig att det är övergående, snarast...

lägenheten i växjö skiner som en diamant å frida å jag har städat mer än helt sjukt mycket. jag har sår på händerna och träningsvärk i hela kroppen, men iaf en ugn som är ren. ska bli skönt å slippa h*lvetet. Besiktning fredagen den 13 kl 13. Kan det bli mer spännande?

jag var helt sjukt snygg i lördags, å det var det värt. :)

det finns en pojke just nu som ramlar runt i mina tankar. jag letar fel, men kommer på mig själv att jag ler åt hans. vet inte om jag tycker om vad jag tänker, och kanske även känner... men någon gång måste jag väl känna efter å det kanske är dax nu.. ?? kan man inte vara singel för alltid?

tessan å josse bakar kladdigkaka. :P å emelie kommer bli skjuten i skogen. *haha*
jag sitter här i soffan, lyssnar på cranberries å njuter av livet.

ett ögonblick;
  - en uteplats, en tisdagnatt, ett glas oboy, en cigg, ruffsigt hår och ögon som blänker...


"All my life
Is changing everyday
In every possible way
And all my dreams
It's never quite as it seems
Never quite as it seems
I know I've felt like this before
But now I'm feeling it even more
Because it came from you
And then I open up and see
The person falling here is me
A different way to be"


på rymmen

Fredagkväll, i soffan med Emelie, Josse, Fredde å Mackan. *myser* En nykter helg kan behövas. Fler än en skulle behövas tom...  Kollar på Lilla Melodifestivalen å finns viss risk för Risk senare. :P Uppladdning inför tävlingsdag i Nässjö imån, viktigt att se så bra ut som möjligt. Viktigt.

Veckan började med måndag som vanligt, dock ingen vanlig måndag. Utan tentamåndag. Skrev tentan på en timme, myste på stan med Elina å köpte en höstmysdress. :) Ingen ångest över tentan, bara coollugn. Tisdagens skolintroduktion var nästan värre än förra helgens patetiska dispyter. Bestämde mig efter en timme, då jag försökt höra vad den amerikanske svensken, på brytande finlandsengelsksvenska, försökt säga om Nya Testamentet. Då klassen mest hört när han sa att det kommer bli en för jävlig kurs, lyssnade vi knappt mer. Efter två timmar gick jag. 

Och! Bestämde mig att åka till Anna i Gbg (eftersom Emelie ändå inte var hemma..)! Tog mitt pick å pack å styrde ratten mot staden. Å vilka mysdagar jag haft! Shoppat, myst med Anna, ätit finmiddag, pratat skit, kollat på människor, haft tid till mig själv.. Verkligen behövligt å helt underbart. Träffade sötaste pojken på 7eleven, tog en sväng om Daniel i Kungälv (faktiskt! :P *glad*), gick på Rosenlund och fantiserade bort mig, ända till Göteborgs sammelsurium...

Dansträning i Sävsjö i torsdags. Mötte upp min ängel i Nässjö, shoppade/kompletterade min Gbg-shoppning. :) Plågade ungarna men guud vad bra dom är. :P *buggiluggidubbelbugg*


Anna å Emelie, ni är dom vackraste.
Göteborg. Du kommer inte vara en hel stad förrän Ems å jag kommer. Och Linda. :)

Jag har underbara syskon, även när dom gråter.

Bara en vecka till besiktning av lghten och inte länge till Hudik! *förhoppningsvis två positiva framtidsscenarier*

/ Sofie. (börjar vänja mig?)